Soya Lesitini
Görünüş: şəffaf kəhrəba rəngli, özlü maye
Qablaşdırma: 200 kq metal barabanlar
Molekulyar Formula: C42H80NO8P
Soya lesitini əksər ölkələrdə məşhur qida əlavələri və inqrediyentlərindən biridir.
Tətbiq yeri
- Soya lesitini kulinariya və bədən baxımı reseptlərinizə əlavə etmək üçün gözəl tərkib hissəsidir. Bir çox faydalı xüsusiyyətlərə malikdir və emulqator, qatılaşdırıcı, stabilizator, yumşaq qoruyucu, nəmləndirici və yumşaldıcı kimi istifadə olunur.
- Lesitin demək olar ki, hər hansı bir reseptdə istifadə edilə bilər və ümumiyyətlə həm qida, həm də kosmetik məhsullarda tapılır.
- Kosmetik olaraq nəmləndiricilərə, makiyajlara, şampunlara, kondisionerlərə, bədən yumalarına, dodaq balzamlarına və bir çox başqa məhsullara əlavə edilə bilər. Bəziləri neft-kimya mənbələrindən əldə edilən digər emulsiyalaşdırıcı və stabilləşdirici maddələrə əla alternativdir.
- Qida istifadəsi üçün lesitin tez-tez şokolad, bişmiş məmulatlar, salat sarğı və bir çox başqa hazırlanmış qidalarda olur.